• Categories
 • La mossa que emetia multes per venjança evitarà la presó

  07/01/2018
  La mossa d'esquadra, durant el judici, l'any 2012 (E.P.A-ARXIU)

  El cas de la mossa d’esquadra de la nostra ciutat condemnada a tres anys de presó per posar multes falses acabarà amb la imputada no complint la pena per prescripció, segons informa El Punt-Avui.

  Els jutges van considerar provat que la agent S.P. va buscar les dades d’un cambrer d’una discoteca que es va negar a servir-la per sancionar-lo amb tres infraccions de trànsit que no havia comès. Després de diversos recursos, el Tribunal Suprem va confirmar la sentència, que va acabar sent ferma el 2012. Aleshores, la mossa va demanar un indult al govern espanyol, fet que li va permetre evitar entrar a la presó fins que es resolgués. El consell de ministres, però, no es va pronunciar durant quatre anys i mig i l’Audiència de Girona va demanar que ingressés a presó, però no es va poder localitzar la noia. En haver passat cinc anys des de la sentència del Suprem, la pena ha prescrit.

  Tot plegat va començar el 17 de maig del 2008 en una discoteca de Platja d’Aro, quan la mossa va arribar gairebé a l’hora de tancar a buscar-hi el seu xicot, que hi treballava de porter. Mentre plegaven, Pastor va demanar una beguda a la barra i, quan els cambrers s’hi van negar perquè estaven recollint, s’hi va barallar.

  Un mes després de l’incident, el cambrer va començar a rebre les sancions. Segons assegurava l’ara expolicia en les falses multes, havia enxampat el jove conduint sense el permís, sense el cinturó de seguretat i parlant per telèfon. Segons recollia la sentència, en el judici va quedar provat que l’agent dels Mossos d’Esquadra va posar multes falses com a revenja per l’enemistat que tenia amb la víctima. El jove va rebre fins a tres multes datades el 26 de juny del 2008 a la carretera C-253, a l’alçada de Platja d’Aro. La primera, va explicar en el judici, la va pagar, tot i que sospitava que darrere de les sancions hi havia la policia imputada. Quan va arribar la segona, però, va decidir denunciar els fets.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies