• Categories
 • Suïcidi al port de Sant Feliu

  08/01/2018
  Imatge dels vehicles de Bombers, Cossos de Seguretat i ambulàncies cap a les 16:30 h, vista des del Salvament. Foto: N.G.M.

  Un jove ha mort aquesta tarda en llançar-se amb el vehicle a l’aigua, al port de Sant Feliu, a la zona entre el moll pesquer i l’aparcament de l’Espai Port. 

  Segons un dels testimonis presencials, el jove mort ha donat, cap a quarts de cinc de la tarda,  el telèfon mòbil i la seva documentació a uns pescadors de la zona demanant que truquessin al 112. Immediatament s’ha tancat dins el cotxe, ha accelerat i s’ha precipitat al mar.

  Al cap de pocs minuts han arribat els Mossos d’Esquadra, Policia Local, Bombers de la Generalitat, ambulàncies i, posteriorment, el vaixell de Salvament Marítim, però el vehicle, que s’ha quedat uns minuts surant, ja estava enfonsat. També l’alcalde, Carles Motas, el regidor Joaquim Clarà i el cap de la Policia local, Josep Miñarro, han fet el seguiment in situ de les operacions per extreure vehicle i cos de l’aigua.

  S’ha donat avís a uns submarinistes, que  un cop arribats a la nostra ciutat han pogut finalment, prop de les 19:15 h, extreure el cos del conductor del vehicle fins el vaixell de Salvament Marítim fins que arribés la comitiva judicial per fer l’aixecament del cadàver.

   

  Un camió grua de l’empresa  Mirfer ha pogut extreure el vehicle de l’aigua cap a les 20:00 h. i traslladar-lo al dipòsit municipal. (Imatge cedida per Ràdio Sant Feliu)

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies