• Categories
 • Rebaixen el preu dels aparcaments d’autocaravanes

  08/01/2018
  Autocaravanes aparcades a l´esplanada de l´antiga Ileco, el passat estiu Foto: EL PUNT-AVUI/ARXIU

  La junta de govern local ha aprovat una rebaixa de les tarifes per l’ús diari dels aparcaments municipals d’autocaravanes situats a tocar de l’estació d’autobusos de la Corxera i a l’esplanada de l’antiga Ileco, segons notícia apareguda a El Punt-Avui.

  Inicialment s’havia establert un preu únic de 15 euros diaris per no fer la competència a una àrea privada que en cobrava 10. Però, finalment, han decidit reduir-los a 12 euros a l’estiu –entre el 15 de juny i el 15 de setembre– i a 5 euros en temporada baixa, la resta de l’any. La durada màxima de l’estada segueix sent de 48 hores, si bé es pot allargar si no hi ha gaire demanda. El cobrament, de manera provisional, el controla el personal de l’àrea de Turisme.

  El cobrament s’havia introduït després de les millores que han garantit aigua potable, punt d’abocament del dipòsit de desguàs i wifi als dos aparcaments. També, però, hi ha l’opció d’aparcament gratuït al pàrquing annex al Guíxols Arena, lluny del centre i sense serveis afegits.

  La idea del regidor de Turisme Salvador Calabuig explica que mantenen els plans de treure l’explotació a concessió, probablement dins del futur contracte per gestionar la zona blava i els aparcaments subterranis públics. En el cas de l’aparcament de la Corxera, reduït i força cèntric, molts usuaris s’interessen per pagar l’estada voluntàriament per assegurar-se plaça.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0