• Categories
 • Millores en el ferm de la plaça del Mercat

  09/01/2018
  El sauló de la plaça serà substituït per un altre tipus de paviment (EL PUNT-AVUI)

  Dilluns començaran les obres de millora del paviment de la plaça del Mercat, segons El Punt-Avui. Els treballs consisteixen en substituir l’actual ferm de sauló per una capa d’àrid compactat amb morter de calç, un material més durable i més resistent que evitarà problemes de pols en sec, i d’aigua i de fang quan plou o es rega. És el mateix material que es va posar a la parada de taxis del passeig i que va donar bon resultat.

  Els treballs, que també milloraran l’accés a l’aparcament soterrani,  s’estendran fins a finals de febrer i tenen un cost de 45.000 euros. D’entre aquestes millores destaquen les modificacions en les mampares i les baranes d’accés o sortida de l’aparcament situades al mig de la plaça ja que en  episodis de pluges torrencials s’ha arribat a inundar el pàrquing degut a l’aigua que s’esquitllava per aquests forats d’accés. 

  En els treballs també es preveuen instal·lacions elèctriques per celebrar activitats i actuacions a la plaça. Mentre duri l’afectació per obres, les parades del mercat diari es traslladaran al passeig del Mar, i en el cas del mercat dominical, alguna parada podria situar-se a la rambla Vidal, .

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0