• Categories
 • Presentat el cartell guanyador del concurs del Carnaval 2018

  09/01/2018
  La olotina Roser Matas, presentant el cartell del Carnaval 2018, del qual n'és l'autora (AJ SFG)

  Aquest matí de dimarts 9 de gener s’ha presentat, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, el Cartell del Carnaval 2018, obra de la il·lustradora olotina Roser Matas. El disseny, anomenat “El ball del peix”, ha estat el guanyador d’entre les més de 30 obres presentades. 

  La guanyadora, tot i ser una aficionada al disseny, és professora de matemàtiques a l’Institut Antoni Pous i Argila de Manlleu. Per a realitzar el disseny ha utilitzat una tècnica digital simulant aquarel·la que juga amb motius mariners i tons càlids.  Matas també ha guanyat altres concursos gràfics com el cartell de les Festes del Tura d’Olot 2017 i el de les Fires de Sant Narcís de Girona el 2016.

  Aquesta convocatòria ha estat un èxit pel que fa al nombre de propostes presentades. És la quarta ocasió que aquest govern opta per fer un concurs de cartells en lloc d’encarregar-lo directament a un dissenyador. 

  El Carnaval es celebrarà del 3 al 14 de febrer, amb la rua el dia 9. La novetat d’aquest any és que els actes festius i balls (sopar de colles, botifarrada, ball del tongo,…) es realitzaran a l’envelat situat al Guíxols Arena. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies