• Categories
 • El Singlot Festival 2018, fora del Festival de la Porta Ferrada

  13/01/2018
  Els actors Andreu Buenafuente, Fermí Fernández i Marc Martínez a la presentació del festival Singlot 2016, (ARXIU TG)

  El Singlot Festival, el certamen humorístic dirigit per Andreu Buenafuente i El Terrat, que des de 2015 es celebrava a la nostra ciutat dins la programació del Festival de la Porta Ferrada, es desmarca del calendari del festival musical degà de Catalunya i passarà a celebrar-se independentment, amb dates i programació encara per determinar.  Tot sembla indicar que serà en les setmanes anteriors a la inauguració del  Porta Ferrada, que  s’inaugurarà el divendres 13 de juliol.

  Segons han explicat des de la regidoria de Cultura, el canvi ha estat motivat per intentar evitar que l’activitat cultural i escènica de Sant Feliu es concentri en un mes – del 15 de juliol al 15 d’agost- i així, s’allargui a tot l’estiu. Porta Ferrada, Singlot i Festa Major es concentraven fins ara en aquest període i, d’aquesta manera, aquest anys s’ha decidit que el Singlot Festival serveixi d’avantsala al Porta Ferrada.
   
  El Singlot Festival és un certamen de tres dies de durada dedicat a programar una mostra del millor talent estatal de l’humor i la comèdia dirigit al públic en general i també amb activitats dirigides als professionals del sector.
   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies