• Categories
 • Quatre propostes per al Guíxols Escena Primavera 2018

  13/01/2018
  T de Teatre presenta "E.V.A." al Guíxols Escena

  El Teatre Auditori Narcís Masferrer acollirà aquesta primavera tres grans espectacles: E.V.A. de T de Teatre, Adossats amb Ramon Madaula i Jordi Bosch i Mala broma amb Anna Sahun, dins el certamen  Guíxols Escena. També hi hauran Píndoles de Microteatre fora del Teatre. 

   

  Dissabte 17 de març del 2018 a les 21h: E.V.A – T de Teatre

  T de Teatre celebra els 25 anys dalt dels escenaris amb una aventura molt especial: E.V.A.. Després d’abordar temes com la maternitat, el sexe, les crisis generacionals i la pràctica escènica, el dolor serà el protagonista d’aquesta obra, una comèdia dramàtica.  Amb l’acrònim E.V.A. es coneix l’escala visual analògica del dolor, una línia dividida en deu punts que serveix per mesurar el grau de dolor que experimenta un subjecte determinat.

  A l’obra, T de Teatre parlen de la poètica que de vegades acompanya el dolor i presenten un catàleg de les diverses formes que adopta a partir de les històries de quatre antigues companyes d’escola: una actriu que pateix un bloqueig i no pot cantar; una anestesista experta en l’E.V.A. que ha acabat anestesiant els seus sentiments; una mare soltera a punt de deixar marxar del niu la seva filla (l’Eva), i una agent de la propietat immobiliària que mai no s’ha atrevit a fer les seves pròpies eleccions a la vida.

  Text: Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique
  Direcció: Julio Manrique
  Intèrprets: Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca
  Coproducció de T de Teatre, Grec 2017 Festival de Barcelona i Teatre Romea, amb el suport de l’ICEC de la Generalitat de Catalunya
  Idioma: Català
  Durada: 1 hora i 40 minuts

  Dissabte 31 de març del 2018 a les 21h: PÍNDOLES – MICROTEATRE FORA DEL TEATRE

  Al Píndoles-microteatre fora del teatre l’espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. Un circuit teatral itinerant per tres espais amagats amb la següent selecció d’obres:
  HAPPY BIRTHDAY JAMIE LOVE 
  HEY SOUL SISTER 
  ROULETTES 

  Autoria i direcció: Festival Píndoles
  Intèrprets: varis actors i companyies.
  Durada de l’espectacle: 70 minuts

  . . . . . . . . . .

   model facÔòá-ana Adossats v5 1 1280x768

  Diumenge 08 d’abril del 2018 a les 18h:  ADOSSATS

  Jordi Casanovas dirigeix Adossats, un text escrit per Ramon Madaula que parteix de la celebració del dia de Sant Jordi per part d’una família catalana de classe mitjana. Amb Jordi Bosch, Carles Canut i Ramon Madaula.
  23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases adossades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi -l’avi- es diu Jordi; el fill del Jordi -el nét- també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró. Però ho faran envoltats de roses plenes d’espines, de dracs que treuen foc, de cavallers que potser no són tan valents i de princeses que es reserven un fort caràcter.

  Direcció: Jordi Casanovas
  Repartiment:
  Ramon Madaula
  Jordi Bosch
  Carles Canut
  Rosa Renom
  Marieta Sánchez Martínez
  Autor: Ramon Madaula
  Producció: Teatre Romea i Bitó
  Durada: 1 hora i 25 minuts

  . . . . . . . . . .

  broma final web1

  Diumenge 13 de maig del 2018 a les 18h: MALA BROMA

  Un famós presentador d’un programa d’humor nocturn pateix una depressió. Es presenta a casa del seu antic amic periodista. Els dos havien presentat plegats un programa de ràdio quan eren estudiants. Feien bromes telefòniques. Algunes de molt mal gust. En aquella època van conèixer l’Anna, una estudiant de medicina a qui li agradava molt l’humor més negre. Ella es va casar amb un d’ells. Tots tres, aquesta nit, recordaran el seu passat més gamberro. Tres personatges descontents amb el seu present, buscaran tornar al seu passat més salvatge per recuperar la il•lusió que fa temps han perdut.

  La broma final és una comèdia negra que posa al límit als seus personatges. Un retrobament de dos vells amics serveix per preguntar-se precisament sobre aquests límits. Els de l’amistat, el de l’amor… però sobretot els de l’humor.

  Text: Jordi Casanovas
  Direcció: Marc Angelet
  Ajudant de direcció: Artur Rodríguez
  Intèrprets:
  Anna Sahun
  Ernest Villegas
  Òscar Muñoz
  Direcció tècnica: Xavier Xipell (Xipi)
  Una producció de: Sala Muntaner

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies