• Categories
 • Concentració i marxa amb espelmes pels tres mesos amb presos polítics

  15/01/2018
  Demà dimarts 16 de gener farà tres mesos que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són a la presó i, per això, a les 20 hores,  l’ANC ha convocat la ciutadania a una concentració a la plaça del Mercat, davant de l’Ajuntament. “Davant d’una anomalia democràtica tan gran, no podem romandre quiets”, diuen en el comunicat de premsa. 
  Un cop finalitzi la concentració, s’iniciarà una marxa amb espelmes fins al Monestir  (l’espelma la proporcionarà la mateixa ANC), juntament amb la CDR Guíxols. 
   
  Així mateix, l’ANC anima tothom a anar a Barcelona el proper dimecres dia 17, a les 10 hores, davant del Parlament. Sota el lema Recuperem el Parlament, l’ANC crida a donar suport a la majoria republicana en el seu  primer ple.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies