• Categories
 • Lluís Fargas i Marcel Cairo (CN Cambrils), guanyadors en làsers de la III Guíxols Cup

  15/01/2018
  Una de les regates del cap de setmana en aigües ganxones (CN SANT FELIU)

  La III Guíxols Cup s’ha estrenat aquest cap de setmana al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols amb les categories de làser 4.7 i làser radial, que han reunit en total 61 embarcacions. Es tracta d’una regata de categoria N2 de làser del rànquing de la Federació Catalana de Vela i és, de fet, la primera cita de la temporada.

  Lluís Fargas, del Club Nàutic Cambrils, ha estat el guanyador en làser 4.7, seguit en segona posició per Amondarain Undampilleta, del CN Hondarribia i en tercer lloc per Ricard Castellví, també del CN Cambrils.

  En làser radial, el vencedor ha estat Marcel Cairo, del Club Nàutic Cambrils. L’han acompanyat al podi Matias Sabaté del CN El Masnou i Laura Oliva, del CN Vilassar de Mar.

  La meteorologia ha estat irregular al llarg de tot el cap de setmana però ha permès fer les 6 proves previstes, 4 dissabte i 2 diumenge.  Durant la primera jornada, hi va haver un vent de garbí constant d’entre 12 i 15 nusos, mentre que el diumenge vam tenir unes ventades irregulars entre tramuntana i gregal que finalment van permetre celebrar les proves amb una intensitat d’entre 4 i 9 nusos.

  L’entrega de premis es va fer diumenge. Les dues jornades van acabar amb una botifarrada per tots els participants.

   

  La Guíxols Cup continua

  La Guíxols Cup seguirà viva encara durant dos caps de setmana més. El 20 i 21 de gener, serà el torn dels Optimist, i el 3 i 4 de març, competiran les classes Europa i 420. En Optimist, la regata serà puntuable pel Campionat d’Espanya.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies