• Categories
 • 200 instàncies demanen que l’Ajuntament pengi la pancarta “Llibertat presos polítics”

  16/01/2018

  Gairebé dues-centes persones ja han demanat a l’Ajuntament que pengi la pancarta “Llibertat presos polítics” a la façana del consistori. 

  El passat 5 de gener, l’Assemblea Nacional i el comitè per la defensa de la República de Sant Feliu van organitzar un acte a la plaça del Mercat per ajudar els ciutadans a presentar la instància i aquest proper divendres 19 al matí hi tornaran.

  L’alcalde Carles Motas s’excusa dient que l’Ajuntament “va decidir fa mesos que no penjaria cap pancarta a la façana de l’edifici”, i que ja no va penjar-ne cap demanant l’acollida de refugiats.   Motas assegura que a l’edifici consistorial la càrrega simbòlica de la lluita per les llibertats l’ostenta la històrica senyera Patxot,  exposada a la Sala de Plens.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies