• Categories
 • Conveni entre la Cambra de Comerç, el Rotary Club i l’hospital de Can Ruti

  18/01/2018
  Els representants de les tres institucions, durant la signatura del conveni (CAMBRA DE COMERÇ)
  Ahir dimecres es va signar, a la seu de la Cambra de Comerç de la nostra ciutat, un conveni de col·laboració entre l’Institut del Cor dels Germans Trias i Pujol de Badalona, el  Rotary Club Costa Brava i la mateixa Cambra de Comerç, per tal de poder difondre a través de les respectives webs els seus  projectes i així aconseguir una major interrelació d’empreses.
  La signatura la van dur a terme el President de la cambra guixolenca, Joan Puig, el director de l’Institut hospitalari  Antoni Bayés i la Presidenta del Rotary Kety Sellarès, i el conveni tindrà una durada d’un any prorrogable.
  El doctor Antoni Bayés és l’investigador principal de l’Hospital en matèria de la investigació cardiovascular. El doctor Bayés va declarar que “en els darrers 20 anys, la població de Catalunya ha guanyat 8 anys en esperança de vida en general i 6 anys respecte a les malalties cardiovasculars”. El seu equip inclou cardiòlegs, cirurgians cardíacs, residents, infermers, auxiliars i investigadors d’origen. Les malalties cardiovasculars constitueixen la primera causa de mort arreu del món i també a casa nostra. L’Hospital es dedica a desenvolupar nous tractaments basats en l’aplicació de cèl·lules mare, l’enginyeria de teixits i l’estimulació electromecànica contra l’infart agut de miocardi. Els investigadors persegueixen aplicar aquestes noves tecnologies a tots aquells pacients que actualment només són aptes per a un trasplantament de cor, solució que està molt restringida per l’escàs nombre de donants i possibles reaccions de rebuig de l’òrgan trasplantat.
  Rotary Club Costa-Brava vol ser una plataforma de difusió de totes les investigacions que faci Can Ruti en aquesta matèria, per tal d’aconseguir ajuts econòmics. La Cambra de
  Comerç guixolenca també dóna suport aquesta iniciativa a través de la seva pàgina web.
   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies