• Categories
 • GdC proposarà crear places d’aparcament per a dones embarassades o amb nadons

  22/01/2018
  En alguns municipis com Sant Cugat del Vallès ja existeix una senyalització similar. (CUGAT.CAT)
  Guíxols des del Carrer-Entesa portarà al Ple de gener una proposta per avaluar les places d’aparcament reservades a persones amb mobilitat reduïda. Es planteja fer una ubicació diferent d’algunes i incrementar-ne el nombre.
  La formació té present que “la mobilitat reduïda pot ser permanent en els casos de persones amb discapacitats físiques, però també afecta de forma transitòria a les dones embarassades en els últims mesos de gestació o a les famílies amb criatures petites ja que les cadiretes d’automòbil dels nadons són utilitzades també com a cadireta de passeig i per tant necessiten un espai prou ample per obrir totalment la porta del vehicle”. Així, les noves places proposades serien per a dones embarassades en l’últim trimestre de gestació i famílies amb nadons fins a 18 mesos.
  Per portar-ho a terme, GdC creu que “caldrà realitzar un estudi previ de les necessitats de places amb aquest nou criteri, tenint en compte l’augment de població que en podrà fer ús”. Les noves places d’aparcament s’haurien d’adequar en les zones més transitades (a prop dels centres educatius, sanitaris, cívics, comercials i zones esportives) per tal d’adaptar-se a aquesta nova norma i no col·lapsar les places ja existents.
  La proposta planteja crear una nova targeta de identificació perquè puguin sol·licitar-la les dones embarassades en l’últim trimestre de gestació i les famílies amb nadons fins a 18
  mesos, que tindria una validesa exclusivament pel nostre terme municipal i hi constaria la data d’expedició i la de caducitat.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies