• Categories
 • Es va celebrar la Guíxols Cup de vela en modalitat Optimist

  22/01/2018
  Els velers d'optimist en plena acció (CN SANT FELIU)

  El Club Nàutic Sant Feliu ha acollit aquest dissabte i diumenge la III Guíxols Cup en la categoria d’Optimist, amb 153 participants.

  Luca Vázquez del Reial Club Nàutic de Tarragona s’ha fet amb la primera posició de la regata en Optimist Grup 1. L’han acompanyat al podi Elba Martínez del Club Nàutic Salou i Miquel Baena del Club Nàutic Vilanova.

  En Optimist Grup 2,  Zsombor Denes del Club Nàutic Cambrils s’ha fet amb l’or, seguit d’Esperanza Mestre del Club Nàutic Vilassar de Mar en plata i  de Pol Gragera del Club Vela Blanes en bronze.

  El millor regatista local dels 153 participants ha estat l’Izan Codinachs, que ha quedat en segon lloc a la categoria B del Grup 1 d’Optimist i 13è a la classificació general.

  Totes les proves del cap de setmana s’han celebrat dissabte, ja que diumenge l’escassetat de vent va impedir competir. El vent de dissabte va bufar de garbí amb una mitjana de 18 nusos i les proves es van allargar fins a l’hora límit. En Grup 1, es van disputar 4 proves i en Grup 2, 3 proves.

  La Guíxols Cup continua

  Aquest dissabte i diumenge ha estat el segon cap de setmana de competició de la Guíxols Cup, que va començar el passat cap de setmana amb els làsers. La regata seguirà els dies 3 i 4 de març amb les categories d’Europa i 420.

  Els participants que han passat fins ara per Sant Feliu de Guíxols han elogiat el nou format de tres caps de setmana de la Guíxols Cup, que ha permès fer una regata de més qualitat per cadascuna de les categories. Una línia que el Club Nàutic Sant Feliu vol seguir en els propers anys.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies