• Categories
 • Uns pressupostos poc participatius i gens creïbles

  22/01/2018

  Del pressupost del 2017, només s’han realitzat el 30% dels projectes, i queden obres previstes del 2016 que no tenen data d’inici. Així doncs, a un any i mig de les eleccions cap projecte estratègic del govern està executat, i ara els tocarà córrer. Tot seguit esmentem els projectes que volem destacar.

  En primer lloc faríem esment a projectes que consideràvem prioritaris i que el govern n’ha prescindit:
  – L’aparcament del Passeig el van descartar només entrar a governar, sense tenir en compte la veu dels comerciants del centre ciutat.
  – El nou Institut està aturat perquè el govern va descartar els terrenys proposats a Ensenyament per l’anterior govern municipal. També cal destacar en aquest cas que tampoc varen tenir en compte la veu de la comunitat educativa ni han proposat cap terreny alternatiu.
  – El nou contracte d’escombraries ha estat prorrogat per manca de decisió política sobre les noves condicions, fet que repercuteix en la bona imatge de la ciutat i el benestar dels conciutadans.
  En segon lloc volem esmenar un pressupost que no reflecteix la voluntat d’execució de projectes “estrella” pel govern actual. En destacaríem els següents:
  – El Passeig Rius i Calvet és un projecte de 2.965.000.-€ que elimina els elements singulars que caracteritzen la façana marítima de Sant Feliu (els miradors amb els arcs d’en Gandol, els bancs i barana de mar i el conjunt escultòric amb la dona ajaguda del reconegut escultor Joan Rebull) per una gran grada de formigó sobre la platja. Tot i aquest gran impacte en la imatge de la ciutat, no han tingut en compte l’opinió ciutadana
  – Manca d’ inversió al Thyssen, incomplint el compromís de l’Alcalde per inaugurar al 2020.
  – El nou Asil Suris desapareix de les prioritats del govern, i a canvi es fa una gran plaça de formigó de 3.000.000.- €, i novament sense participació ciutadana.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies