• Categories
 • Presentació del nou secretariat local de l’ANC

  23/01/2018

  Benvolguts companys i companyes:

  Mitjançant aquestes línies us volem agrair la confiança demostrada, el passat dijous dia 18, donant-nos suport de forma unànime per representar l’agrupació local de l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Feliu de Guíxols.

  Som un grup intergeneracional, amb rerefons i històries personals ben diferenciades, que ens permeten afrontar l’objectiu comú d’enfortir la República des d’una perspectiva molt transversal.

  Som conscients que els esdeveniments que han tingut lloc en els darrers anys al nostre país han marcat una forma d’actuar en ocasions limitada, però tenim la intenció de col-laborar activament en el restabliment de l’Assemblea com a font d’aportació d’idees i pensament al servei de la República.

  Us animem a participar d’aquest projecte amb nosaltres amb llibertat, de la manera que us hi sentiu més  còmodes. Construïm junts l’Assemblea de la República!

  Núria Murlà i Ribot, Susa Bonilla i Escobar, Lluis Sureda i Vila

  Coordinació ANC Sant Feliu de Guíxols

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies