• Categories
 • Els Mossos de Sant Feliu detenen un conductor ebri a Calonge

  24/01/2018

  Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona del sector de Sant Feliu de Guíxols, van detenir, el passat 21 de gener,  un conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària al punt quilomètric 321 de la carretera C-31, al seu pas pel terme municipal de Calonge, on els agents estaven fent un control de drogues i alcohol.

  Cap a tres quarts de quatre de la matinada els mossos van aturar un vehicle i van veure que el conductor podria anar sota els efectes de les begudes alcohòliques. En fer la prova d’alcohol, els agents van comprovar que l’home va donar un resultat positiu de 0.71 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Per aquest motiu, els agents van immobilitzar el vehicle i van detenir el conductor, un home de 28 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Vall-llobrega.

  El detingut va quedar en llibertat després de declarar en dependències policials i haurà de comparèixer al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu quan sigui requerit.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies