• Categories
 • “Uriçada” popular el dissabte 17 de febrer

  25/01/2018

  Dins la campanya gastronòmica “Temps d’uriços” que s’està celebrant a la ciutat des del mes de desembre de 2017 i  que acabarà el febrer, el proper dissabte tindrà lloc  l’acte més popular d’aquesta campanya: la Uriçada Popular. 

  Arran del fort temporal a la nostra costa no es va poder disposar disposar d’uriços a finals de gener, quan estava prevista, per la qual cosa s’ha hagut de postposar l’acte finsaquest  17 de febrer, als Jardins de Juli Garreta, a les 11h. 

  La uriçada és l’acte central i dinamitzador del “Temps d’Uriços”, i es podran degustar 6 uriços, una copa de cava i una llesca de pa per 6€.

   

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies