• Categories
 • Ja es pot reservar on-line al web turístic local

  25/01/2018

  El web turístic de l’Ajuntament  incorpora des de fa pocs dies un nou i potent instrument que atorga al web una versatilitat i una funció que fins ara no tenia: la Reserva Online.
  Des del consistori es considerava molt necessària aquesta funcionalitat, encara que hi havia una certa complexitat tècnica, per tal de posar a l’abast de tothom l’àmplia oferta d’oci, restauració i allotjaments a través d’un cercador.
  L’eina és molt senzilla de fer servir ja que l’usuari introdueix les dates en les quals vol venir a la nostra ciutat i marca quin tipus de servei turístic prefereix: allotjament, menjar o activitats (també té l’opció de consultar-ho tot junt).
  Quan hagi escollit les dates i què vol fer, li sortiran les opcions que pot realitzar a Sant Feliu de Guíxols en aquell període, des d’ofertes promocionals de restaurants o hotels, ofertes d’oci, com excursions en catamarà, bateigs de mar, immersions, caiac, activitats culturals,…
  En el moment que li surten, l’usuari escull la que més li interessa i fent clic a “Reserva Ara” pot anar directament a l’espai web del promotor de l’activitat o el negoci i acabar de tancar el cercle de la reserva.
  L’Ajuntament ha impulsat aquesta eina a principis d’any perquè és el moment en què molts dels potencials turistes, sobretot els europeus del nord, planifiquen i reserven les futures vacances d’estiu. Segons el regidor de Turisme, Salvador Calabuig, han potenciat molt més el web “perquè fins ara només permetia consultar i ara es pot reservar. D’aquesta manera s’aconsegueix que sigui una eina més atractiva pels turistes i més rendible per la ciutat”.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies