• Categories
 • Cent vint participants a la travessia “No a la fred”

  29/01/2018
  Els participants en la travessia d'ahir (RÀDIO CAPITAL)

  La travessia “No a la fred”, que és l’única a mar obert que se celebra a l’hivern a Catalunya, ha reunit més d’un centenar de nedadors a la platja guixolenca. La coordinadora d’aquesta travessia i nedadora del Club Aquàtic Xaloc, Mireia Borrego, ha explicat a Ràdio Capital que aquesta travessia és una competició molt especial perquè “fa que els nedadors que sovint participen en les travessies estiuenques es puguin retrobar a Sant Feliu a l’hivern”  .

  Aquest any la “No a la Fred” ha aconseguit més participació que les assolides en altres edicions i s’ha pogut desenvolupar en bones condicions meteorològiques, que han permès disputar tant el recorregut de 1.800 m com el de 2.500 m.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies