• Categories
 • Presència ganxona per obrir el cicle de conferències culturals de Pals

  31/01/2018

  En el marc del nou cicle de conferències organitzades per l’Associació Cultural de Pals, que es portaran a terme a la Casa de Cultura del municipi de l’Empordanet i que s’estendran fins al mes d’abril, el passat divendres 26 de gener es va celebrar la primera sessió.

  Un acte inaugural que va anar a càrrec de dos ganxons: Josep Murlà, llicenciat en Direcció d’Activitats i Empreses Turístiques, i Francesc Bosch, llicenciat en Història i màster en Formació del Professorat d’ESO i Batxillerat, amb la conferència ‘Paraules contra l’oblit. Deportació i extermini’.

  Aquestes conferències tenen com a objectiu posar a l’abast del públic temes diversos sobre la història, la ciència, el pensament, la medicina i d’altres assumptes relacionats amb el nostre món. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies