• Categories
 • Joves guixolencs obtenen medalla a l’Open de Catalunya de karate

  31/01/2018
  En la Jornada matinal varen competir els més petits (DOJO SANT FELIU)
  El passat dissabte 26 de gener  es va celebrar, a la població de Cervelló, l’Open de Catalunya de karate, en què hi varen participar 5 alumnes de l’escola de karate Dojo Sant Feliu. El campionat es va dividir en dues parts: al matí varen competir fins a la categoria juvenil de 12 i 13 anys i a la tarda des de cadet 14-15 fins a veterans +35.
  Al matí hi varen participar dos alumnes de l’escola ganxona: Sergi Garriga, cinturó taronja en la modalitat de kata (demostració tècnica) en categoria infantil 10 anys i Iker Sánchez, d’onze anys, també infantil, a la modalitat de kumite (combat). Tots dos van realitzar un gran campionat: en Sergi quedant primer classificat i l’Iker quedant tercer.
  A la tarda hi van participar Roger Lorente i Victor Moreno, de 14 anys a la categoria cadet; el primer a kumite i l’altre a kata. També hi va participar Víctor Martínez, de 16 anys, en Kumite a la categoria junior. Tots tres van realitzar un gran campionat, obtenint medalla i en Victor Martínez quedant tercer classificat.
  Desde l’escola de karate Dojo Sant Feliu feliciten a tots els competidors per la seva gran feina i també volen felicitar a l’entrenadora Sílvia Mora per les seves bones aportacions i recomanacions durant el campionat. Sense oblidar els pares pel seu suport logístic i moral a tot l’equip.
   

  El director de l’Escola, Oriol Parramon, amb Víctor Martínez i els dos companys de categoria cadet. (DOJO SANT FELIU)

   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies