• Categories
 • Crida de l’ajuntament perquè aparegui la “S” robada

  03/02/2018
  L'escultura, mancada de la S final (EL PUNT-AVUI)

  L’Ajuntament va llançar ahir una crida pública a través de Facebook per tal que qui va sostreure la lletra s de l’escultura urbana amb la paraula “Guíxols”, que tot just feia una setmana que des del consistori havien instal·lat al Passeig del Mar, la retorni. 

  El text penjat a través de la xarxa social diu: 

  Torneu-nos la S !!

  Ens feia molta il·lusió que les lletres amb el nom de la nostra ciutat estéssin davant de mar i que tothom s’hi pogués fer fotos, compartir les selfies a les xarxes socials, i que tothom veiés quin mar tan espectacular tenim. Que les colles de Carnaval s’hi fessin les fotos del 2018. Que els turistes ens coneguessin per la bellesa de l’indret.

  Ens han tret una de les lletres del nom, la S. Probablement alguna bretolada.

  A qui hagi estat, us demanem que si teniu estima per la nostra població, si teniu interès en què el turisme vagi bé i els visitants es puguin fer fotos davant de mar, la ciutat vagi endavant… ens torneu la lletra que falta. Ja la col·locarem de nou.

  Feu-ho, si cal, de nit, sense ser vistos. Deixeu-la davant l’Ajuntament, no cal donar explicacions ni us les demanarem.

  Però torneu-nos la S!!!”

   

  Les lletres s’havien instal·lat al passeig a mitjan gener per aprofitar el potencial de les fotografies a les xarxes socials i perquè les colles de carnaval s’hi fessin fotos en acabar la rua, però la S que manca va ser sostreta tot just una setmana després.  Les lletres estaven, simplement, collades. I a partir d’ara les soldaran.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies