• Categories
 • Pengen la pancarta “Llibertat presos polítics” a l’Ajuntament

  03/02/2018
  La pancarta llueix a la façana de mar de l'Ajuntament (EL PUNT-AVUI)

  La pancarta que demana l’alliberament dels presos polítics ja presideix el balcó de l’Ajuntament, al Passeig del Mar, un cop aprovada la moció presentada la setmana passada per la CUP –a instància del CDR, Òmnium i l’ANC locals–. La moció es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals excepte el PSC.

  Malgrat això, GdC va qüestionar que al ple del novembre el govern va desestimar una proposta similar presentada per ells, mentre que MES criticava que TSF ha tardat tant en decidir-se per no entrar en conflicte amb  els socis de govern. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies