• Categories
  • Comença la campanya gastronòmica del Peixopalo

    12/02/2018

    Un any més, el peixopalo protagonitzarà una campanya gastronòmica, la que tindrà lloc a Sant Feliu des del 14 de febrer fins al 29 de març. 

    El peixopalo (bacallà sec) va ser introduït a la Costa Brava a través del port de Sant Feliu de Guíxols durant el segle XIX, i va ser molt apreciat per mariners i tapers durant aquell temps; així, fou ràpidament assimilat a la dieta de la nostra ciutat i, alhora va lligar com cap altre producte la gastronomia del nostre mar i de la nostra terra.
    Avui, recuperat i reinterpretat dins les nostres cuines, torna a la taula amb tot el sabor d’un plat de tota la vida que ens desperta els sentits.

     

    Per aquesta campanya, seran 4 els restaurants que oferiran menús: Casa Buxó (27€), Cau del Pescador (40€), La Pansa (23€) i Marabú (28 €).  

     

    No es poden fer comentaris


    Últimes Notícies

    (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0