• Categories
 • Tallat fins el mes de juny el trànsit del Passeig de Rius i Calvet

  12/02/2018
  El trànsit rodat ha quedat tallat aquest matí de dilluns (GUIXOLS.CAT)

  El passat dimarts 6 de febrer van començar les obres de reforma del sector marítim de Rius i Calvet, que duraran fins a dotze mesos efectius amb una pausa a l’estiu per tal que les obres no afectin la temporada turística.

  L’afectació principal comença a partir d’avui, quan el Passeig Rius i Calvet queda tallat al trànsit fins al mes de juny a l’alçada de la Rotonda del Passeig del Mar per un costat, i de l’antiga discoteca Palm Beach per l’altre; per bé que s’hi pot passar a peu. Es pot accedir alternativament a vials afectats pel tall (i que no estiguin afectats directament per les obres) des de la carretera de Tossa/Quatre Camins.

  Els veïns afectats van rebre per carta o per telèfon una convocatòria de reunions informatives on es van explicar els procediments i les afectacions a la via, els terminis i les solucions adoptades.

  Renovació integral d’aquesta zona deteriorada 

  L’obra afecta 6,910,49 metres quadrats, inclou el passeig de Rius i Calvet i placetes que hi limiten fins a l’avinguda Juli Garreta, així com el sector de platja corresponent a tot l’àmbit, on s’inclou també la desembocadura de la riera, en forma d’amfiteatre escalonat mirant al mar.

  Les principals obres són la reordenació de la superfície de l’actual vial amb ampliació de la vorera formant un passeig pavimentat amb pedra natural; la modificació del calaix de la riera del Monestir en l’últim tram fins a la sortida al mar i la modificació de serveis de la zona.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies