• Categories
 • Per fi li ha passat a l’alcalde la miopia

  12/02/2018

  Les i nombroses instàncies, més de 300, d’entitats i ciutadans i les reiterades mocions dels grups de l’oposició, fan canviar el parer d’una part del govern. Tota aquesta pressió aconsegueix que l’Ajuntament pengi la pancarta de “Llibertat presos polítics” al balcó de la casa de la vila. TPSF i ERC voten a favor de la moció del últim ple i s’hi oposa frontalment el PSC.
  Ha sigut sense defallir i per majoria aclaparadora, malgrat que l’alcalde Carles Motas ha estat patint de miopia i ha volgut excusar-se darrere de la senyera de la sala de plens. Així ho explicava a la seva intervenció per tancar el torn de la moció: no veia necessari posar la pancarta abans, tal com es demanava en vàries ocasions, per l’alliberament dels presos polítics. Ara si?
  Han hagut de passar tres mesos des de la primera moció al mes de novembre, per veure la pancarta penjada.
  Quant trigarem a veure l’arc de Sant Benet il•luminat de groc, malgrat estar aprovat al ple de novembre? O necessiten que es presentin més de 300 instàncies com ha passat amb la pancarta dels presos polítics?
  Potser per altres temes municipals també li calen ulleres noves al govern?

  PDeCat Sant Feliu de Guíxols

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies