• Categories
 • Neix el projecte Interclubs Costa Brava

  13/02/2018

  El Club Nàutic Sant Feliu s’ha unit amb tres clubs baixempordanesos més per crear el projecte Interclubs Costa Brava amb l’objectiu d’impulsar les regates de creuer, sovint poc participades.

  La iniciativa consisteix en una competició formada per quatre regates, cadascuna de les quals es celebrarà durant el mes de març en cadascun dels clubs participants, que són el Sant Feliu, Port d’Aro, Costa Brava de Palamós i l’Estartit. Els regatistes hauran de pagar una única inscripció per les quatre proves i treure’s per tant una única llicència, amb la qual cosa es busca facilitar la participació dels navegants i alhora que els participants habituals de cada club s’uneixin per celebrar regates més nombroses i competitives.  

  Interclubs Costa Brava neix amb l’objectiu principal de potenciar les regates en modalitat de vela de creuer, que inclouen diverses classes i tenen una eslora més gran. El projecte s’emmiralla en un projecte similar que s’ha impulsat a l’Alt Empordà amb grans resultats.

  La primera de les regates de la competició es celebrarà el 3 i 4 de març al Club Nàutic Port d’Aro i continuarà en caps de setmana alterns a la resta de clubs participants. De cara a futures edicions, podria sumar-se a l’Interclubs Costa Brava el Club Nàutic de Blanes.  

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies