• Categories
 • Serà Catalunya el detonant de la implosió del règim del 78?

  13/02/2018

  L’agudització de la crisi econòmica en el 2019, la desafecció política de la societat espanyola motivada pels sagnants casos de corrupció de l’elit politico-econòmica i la prohibició del Referèndum a Catalunya faran revisar la vigència de la Constitució del 78 en què es sustenta l’actual status quo. No obstant això, la utopia haurà d’esperar que un determinat nombre de persones (Massa Crítica), abasti una consciència més elevada, moment en què l’individu és capaç ja de fer un salt evolutiu i aconseguir un canvi de mentalitat, tesi coneguda com “Teoria dels Cent Micos” i citada pel biòleg Lyan Watson en la seva obra “Lifetide“(1.979).
  Per a això, sembla inevitable un procés de catarsi i posterior metanoia col·lectiva en el conjunt de l’Estat espanyol, que tindrà com a efectes benèfics l’alliberament de la part indòmita de l’individu primigeni (el llop estepari) que ha romàs amagat en un replec del cor, sedat i oprimit per la tirania de l’actual sistema dominant, neoliberal i constrictor de les llibertats democràtiques.
  Així, després d’un part agònic en què agonitzarà el vell sense que es faci de dia, la novetat, assistirem al naixement de l’Individu Multidimensional com a generador d’un tsunami popular de denúncia de l’actual dèficit democràtic, social i de valors i instaurador del caos constructiu que aconseguirà liquidar les estructures de l’obsolet règim del 78 i procedir a la instauració de la III República en l’horitzó del 2020, escenari en el qual es procedirà al disseny d’una nova cartografia de l’Estat espanyol amb la implementació d’un Estat Confederal.
  Germán Gorraiz López -Analista

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies