• Categories
 • Xavier Calvet actua divendres a l’Auditori de Girona

  14/02/2018
  El músic afincat a Sant Feliu Xavier Calvet (Foto: Mònica Pallí)

  Xavier Calvet presentarà aquest divendres el seu disc Firebird (BCore), un dels millors del 2017, en un concert a la sala de cambra de l’Auditori de Girona,  segons informa El Punt-Avui.  El concert s’emmarca dins el cicle Càpsula (20.30 h, 7 euros).

  Calvet, guitarra acústica i veu, hi actuarà amb una banda formada per Enric Pla, bateria; Vidal Soler, guitarra; Guille Caballero, teclats; Marc Clos, vibràfon i percussions, i Santi Garcia, baix. Garcia també va produir el disc, que es va gravar entre els estudis Cal Pau (Alt Penedès) i Ultramarinos Costa Brava de la nostra ciutat, on Calvet viu, i on també hi actuarà el 2 de març, a la sala TZVR i el 13 de juliol a l’Espai Port com a teloner de Jack Johnson en concert inaugural del Festival Porta Ferrada d’enguany. 

  Xavier Calvet, que és també membre de grups com ara Bullitt i Jamie 4 President, mostra a Firebird una altra cara, amb un concepte més melòdic entre el pop i el folk d’arrel americanes, però també amb moments de gran intensitat.

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies