• Categories
 • La sardinada popular enterra el carnaval

  15/02/2018
  El Parc de les Eres va ser l'escenari de la sardinada popular. (AJUNTAMENT SFG)

  Unes 500 persones, de 21 colles de Carnaval guixolenques, van posar fi ahir dimecres al Carnestoltes 2018 amb una sardinada popular al Parc de les Eres.

  Després del tradicional enterrament de la sardina, amb el seguici mortuori de les colles fins al parc, la ciiutat va dir adéu al Carnestoltes amb un àpat de sardines i ball festiu amb Nouso.

  Durant l’acte es van lliurar els premis especials a les colles locals. Aquesta edició va incorporar un nou guardó impulsat per l’Associació de Festes Ganxones, que premia la colla que “més visqui” el Carnaval ganxó amb 400€, a través d’un patrocini pactat amb quatre comerços locals: Matelsat Telecomunicacions, Llibreria Nobel, Perruqueria Neus Patón i Restaurant La Pansa.

  La colla guanyadora va ser UUHQUEXUNGU! – XUNGUS ON FIRE! que es presentava en clau de carrossa petita. Segons va valorar Festes Ganxones, l’actitud mantinguda a l’hora de fer la carrossa i el bon ambient de l’equip, així com l’originalitat de la carrossa i la disfressa i la seva participació constant als actes del Carnaval els va convertir en la colla revelació 2018.

  A banda del nou premi, com és habitual, les colles locals es van atorgar premis entre elles més en clau d’humor, que també compten amb una simbòlica retribució en metàl·lic. Els guardonats són els següents:

  • Premi Tongo: MEGS & GRESCA
  • Reis de la conya: ELS BEN PARITS
  • Comparsa revelació: TRAMUNTANA i ELS FESTUKS
  • Carrossa petita revelació: ELS BLOKY’S
  • Carrossa gran revelació: ELS KINTUS
  • Millor comparsa: PETARD@AS.SOM
  • Millor carrossa petita: UUHQUEXUNGU!
  • Millor carrossa gran: ELS MARRECS

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies