• Categories
 • El Casal de Tueda ha participat en un projecte de la UdG per l’envelliment saludable

  16/02/2018
  Foto: JORDI GALLEGO
  El Casal Tueda ha participat en el projecte “Envelliment saludable al domicili” que la facultat de Medicina i Infermeria de la UdG està portant a terme amb persones grans, familiars i professionals de la salut, en diferents àmbits de les contrades gironines.
  L’experiència ha consistit en una sessió d’entrevistes a nivell grupal amb socis i sòcies del casal. d’edats compreses entre els 60 i els 90 anys.
  La finalitat és conèixer les opinions, valors, preferències, capacitats i aspectes de l’entorn que influeixen a l’hora de gaudir d’un envelliment saludable i actiu.
  Ha estat una experiència molt enriquidora pels 12 voluntaris que hi han participat. A més a més, han contribuït amb la seva experiència en aquest interessant estudi per tal d’aconseguir viure les darreres etapes de la vida amb el millor benestar possible.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies