• Categories
 • Èxit de la “uriçada” amb 2000 unitats per acomiadar la temporada

  17/02/2018
  Carpes, taules i cadires en uns Jardins Juli Garreta plens de gent, aquest matí a l'uriçada (AJUNTAMENT)
  La “Uriçada popular” que aquest matí ha tingut lloc als Jardins Juli Garreta de la ciutat ha estat tot un èxit. Aquesta activitat gastronòmica forma part dels últims dies de campanya (acaba a finals de mes) i es va haver de canviar la data de celebració a causa del temporal. Però, tot i així,  aquesta jornada festiva ha estat un èxit i s’han esgotat les existències, amb 2000 uriços consumits, o el que és el mateix, 350 racions, que han acabat satisfent el paladar dels més exigents. 
  Sis uriços, una copa de cava i pa per sis euros: aquesta és la proposta que ha fet que s’esgotessin els preuats productes del mar.  La campanya gastronòmica de l’uriç (forma popular amb què es coneix a Sant Feliu la ‘garoina’ o ‘garota’) acull prop d’una trentena d’establiments, entre bars, restaurants i llocs de menjar a la ciutat.
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies