• Categories
 • Comença l’enderroc de l’antiga Agglotap

  20/02/2018
  La nau d'Agglotap serà història ben aviat (Foto: EL PUNT-AVUI)

  Ja ha començat l’enderroc de les naus de l’antiga Agglotap, que permetrà tenir 75 places de pàrquing i així compensar les que es perdran a la Plaça Alabric per la reforma viària prevista al futur “Parc Central“. Les obres, de moment, ahir encara no es podien veure, a diferència dels cartells que informaven que la feina per desmantellar les naus durarà uns tres mesos i, després, la urbanització de la zona de pàrquing s’allargarà quatre setmanes més, informa El Punt-Avui.

  D’alta banda, la transformació de la plaça Alabric s’activarà aviat, un cop s’adjudiquin les obres que el consistori va posar ahir a subhasta per 2,11 milions, segons el projecte de Batlle i Roig Arquitectura. Durant el període d’informació pública no hi va haver cap al·legació i un cop definida la planificació amb l’empresa escollida, la idea és que les afectacions pels treballs comencin a partir de l’abril i que la reforma duri, com a màxim, deu mesos, un termini que es podria escurçar en funció de les solucions escollides. 

  La intervenció a la plaça Alabric no s’aturarà a l’estiu perquè no afecta a zona turística i perquè ja es podrà fer servir la nova esplanada d’aparcament. Si no hi ha entrebancs i els terminis es compleixen, l’enderroc del mur dels jardins i la urbanització de la nova plaça, amb la reordenació del trànsit pel carrer Dos de Maig cap a Rufo, estaran enllestits a principis de l’any vinent.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies