• Categories
 • L’il·lusionista Xevi presenta el seu llibre “Una vida màgica” a la Biblioteca municipal

  20/02/2018
  El 23 de febrer a les 18.30 h es presentarà a la Biblioteca municipal el llibre “Una vida màgica”, un repàs dels seixanta anys de la trajectòria artística d’aquest il·lusionista cristinenc.
  Xavier Sala i Costa, nascut a Santa Cristina d’Aro l’any 1943, va començar la seva carrera tot just quan tenia 14 anys. Celebra, doncs, 60 anys dalt dels escenaris i ho fa amb un gran llibre, amb prop de 700 pàgines que contenen fotografies, cartells i articles de diversos autors on es repassen les diferents etapes de la seva vida, des dels seus inicis als escenaris gironins fins al salt a la fama internacional.
  Aquest recorregut s’inicia amb el poema que Miquel Martí i Pol li va dedicar l’any 1993 i la introducció de l’escriptor de Santa Cristina d’Aro Joaquim Pijoan, que dona pas als vuit capítols amb aspectes com la seva trajectòria màgica i acció solidària, el rècord mundial de conducció a cegues, els reconeixements i guardons, el Museu de la Màgia (La Casa Màgica) o el capítol on recorda els moments viscuts amb personatges tan coneguts com Joan Pau II, Dalí o Xavier Cugat.
  En Xevi té molts projectes de futur, impartint cursos de màgia en diferents pobles, preparant un nou llibre, atenent els visitants de la Casa Màgica i presentant la seva Llibreta Màgica per a nens i nenes en les biblioteques de la província. Segons ell mateix diu, li agrada allò que fa i, si tornés a néixer, li encantaria ser altre cop il·lusionista.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies