• Categories
 • Exposició sobre els 125 anys del Col·legi Sant Josep

  21/02/2018
  L'alcalde Carles Motas, amb la directora del centre, Cristina Carrión, i el regidor d'Ensenyament, J.R.Llobet, ahir (AJ.SFG)

  El Col·legi Sant Josep celebra 125 anys d’història amb una exposició al pati de l’Ajuntament en què s’hi mostra una gran varietat de fotografies i material escolar d’exalumnes. La inauguració va tenir lloc aquest dimarts 13 de febrer i es podrà visitar fins al 19 de març,  tot i que es preveu l’organització de diverses activitats per celebrar l’efemèride al llarg de l’any.

  Des d’aquest curs 2017-18, el Sant Josep i l’Escola Cor de Maria s’han fusionat i la reordenació també ha afectat els nivells escolars. Ara, s’imparteix des de P3 a tercer de primària a l’edifici Cor de Maria i de quart de Primària a quart d’ESO a l’edifici Sant Josep. 

  El Cor de Maria també va celebrar el 2016 els 150 anys d’existència amb una exposició. 

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies