• Categories
 • Les prospeccions al monestir descobreixen restes arqueològiques

  21/02/2018
  Restes d'un fossar, murs i recs al Monestir (Foto: E.A./EL PUNT-AVUI)

  Les prospeccions arqueològiques a la plaça Abadia, a la part posterior de l’antic monestir benedictí, continuen avançant fins a una fondària de 4 metres i mig a la recerca de possibles restes d’interès abans d’aixecar-hi l’edifici del futur museu Thyssen, segons publica El Punt-Avui. En espera de les conclusions finals, els experts avancen que podria haver-hi restes d’un fossar –amb els murs de l’escarpa de defensa– i recs i conduccions d’aigua.

  Malgrat això, encara no aventuren a datar cronològicament l’origen dels elements, ja que en les restes se sobreposen diversos usos i reformes en l’evolució de l’assentament monàstic. L’informe final es farà públic abans de l’estiu.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies