• Categories
 • Millores a la zona del Guíxols Arena i el tanatori

  22/02/2018
  Foto: EL PUNT-AVUI

  Les obres previstes en el contracte municipal de voreres i asfaltatges municipal s’han centrat aquesta setmana en l’endreça del tram de l’avinguda Catalunya davant del camp de futbol de Vilartagues, on la calçada, estreta, estava molt malmesa. L’actuació, segons El Punt-Avui, ha permès habilitar una vorera a tocar de l’aparcament d’autocaravanes de Vilartagues, i dignificar la zona d’accés a l’esplanada del Guíxols Arena – on volen potenciar l’agenda lúdica un cop ha funcionat la carpa desmuntable per Nadal i carnaval -, el camp de futbol de Vilartagues i altres equipaments propers com ara el tanatori, la deixalleria i el pavelló Carles Nadal.

  Quedarà pendent el tram de vorera de les parcel·les sense desenvolupar, on des d’Urbanisme avancen que la calçada serà més ampla perquè hi haurà aparcament per a motocicletes.

  Altres intervencions previstes, amb un pressupost d’uns 100.000 euros, seran l’arranjament del paviment del carrer Hernán Cortés –ja iniciat–, la carretera de Sant Pol i la vorera del carrer Buenos Aires.
   

  Tall d’una hora, demà al matí, al passeig

  Demà, divendres, tallaran al trànsit la calçada principal del passeig per esporgar arbres, de deu a onze del matí. La circulació de vehicles es garantirà a través del lateral de davant de l’ajuntament –sentit port– i pel carril d’accés a la zona blava –sentit Monestir-.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies