• Categories
 • Actuació solidària d’en Peyu a favor de la Trailwalker

  27/02/2018

  Com cada any, un dels esdeveniments més esperats a la ciutat és la Intermon-Oxfam Trailwalker, la cursa solidària de 100 quilòmetres a peu entre Olot i Girona, que serveix per recaptar fons per construir pous a l’Àfrica i que enguany s’organitzarà el cap de setmana del 14 i 15 d’abril. 

  Aquesta edició, un dels equips guixolencs que hi prendran part són “Els Peyus”. El formen Gemma Budó, Josep Companyó, Lluís Serra, Maria Conchillo, Anna Agustí i Gina Dalmau. S’anomenen així perquè són molt fans d’en Peyu, el personatge humorístic de TV3 i Ràdio Flaixbac, entre d’altres. 

  El fanatisme per en Peyu ha portat aquest grup d’amics a contactar amb ell perquè ofereixi un espectacle solidari a la ciutat, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de març a les 6 de la tarda al Teatre-Auditori municipal. L’entrada per veure “En Peyu i en Dani” tindrà un cost de 10 euros. Es venen a l’Agència de Disseny Ikrea, la Perruqueria Neus Patón i al Centre d’Estètica Zen Garden de Sant Feliu, al Bar Skull de Platja d’Aro i a Motos Pit Lane de Santa Cristina. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies