• Categories
 • El Festival de la Porta Ferrada anuncia nous noms

  27/02/2018

  Concerts extraordinaris com el de Caetano Veloso amb els seus fills Moreno, Zeca i Tom, Diego El Cigala amb el seu disc més ambiciós Indestructible, la presentació del novíssim projecte d’Ara Malikian, la celebració d’aniversaris de Serrat revisitant Mediterráneo o Ismael Serrano els seus 20 anys de carrera, nits de trobades singulars amb Rozalén i El Kanka i els màgics Txarango se sumen als ja anunciats de Jack Johnson, Pablo Alborán i a la festa electrònica de cloenda amb Luciano, entre d’altres.

  Les entrades per aquests concerts estaran disponibles a partir de demà dimecres 28 de febrer al web del festival (www.festivalportaferrada.cat), i els dies 30 i 31 de març i 1 i 2 d’abril a les taquilles de l’Oficina de Turisme.

  La resta de la programació i totes les novetats d’aquest any es donaran a conèixer el dia 27 de març.3

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies