• Categories
 • L’assemblea de GdC aprova amb nota la gestió del tercer any

  04/03/2018
  Jordi Lloveras, en un moment de la rendició de comptes amb els adherits, divendres passat (GDC)

  La rendició de comptes dels representants de Guíxols des del Carrer davant l’Assemblea d’adherits, un dels principis que la formació té regulat en el seu Codi d’ètica política, va tenir lloc el passat divendres en un acte a la Biblioteca. 

  El regidor de la formació,  Jordi Lloveras, va presentar l’informe sobre la feina feta en el tercer any a l’Ajuntament, que recollia un resum de totes les iniciatives que el grup ha dut a terme durant el darrer any: 19 mocions, 36 preguntes, 3 plecs d’al·legacions i 5 actes públics, que va obtenir el vot unànime de tots els assistents.

  Actualment, la formació té 72 persones adherides que, a banda de rebre informació puntual sobre temes d’àmbit municipal, tenen dret a votar en els assumptes d’ordre intern que es posin a deliberació, poden assistir i participar a les trobades que periòdicament fa la coordinadora del grup, i poden ser triades per formar part de les llistes municipals.

  La segona part de l’assemblea va servir per fixar el full de ruta de la formació per aquest 2018. Es van establir les prioritats en el debat polític, com ara agilitzar la construcció d’habitatge protegit al municipi a partir de l’herència Anlló, reivindicar el Porta a Porta com a sistema de recollida de residus, avançar en estratègies per a minimitzar la generació de residus, portar al Parlament de Catalunya una proposta de resolució per a la recuperació de les concessions públiques que finalitzen aquest any (Palm Beach, Can Rius i Eden Roc), la reivindicació al carrer per a la construcció del nou IES i, finalment, posar de nou en relleu la voluntat de deslligar el nom d’Antoni Vidal (benefactor de la ciutat, però també important esclavista) de la principal Rambla de Sant Feliu.

  L’assemblea també va decidir recuperar aquelles mocions que en el seu monent es van aprovar, però que a hores d’ara encara no han tingut cap rellevància, com exemple, que l’Ajuntament treballi amb entitats de banca ètica o que l’empresa prestatària dels serveis funeraris a la nostra ciutat faci pública una relació completa, entenedora i actualitzada sobre prestacions i preus.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies