• Categories
 • Es va celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat

  05/03/2018
  Carruatges i cavalls durant els tres tombs (EL PUNT-AVUI)

  Ahir diumenge es va celebrar a Sant Feliu la festivitat de Sant Antoni Abat, en què els tradicionals tres tombs van donar pas a un espectacle amb cavalls a la platja, en el qual l’ensinistrador Santi Serra va oferir el seu nou muntatge.

  En total, van entrar en escena sis cavalls, que Serra feia anar d’un costat a l’altre, i als quals ordenava alinear-se de la manera que ell digués, per després pujar-hi a sobre o jaure amb ells a la sorra, amb la mirada de centenars d’espectadors i molts gossos recent beneïts.

  Poc abans, la companyia Jack & Fermín va fer un espectacle amb gossos de la raça border collie, jugant amb l’ensinistrador o amb els nens que van participar en un dels números.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies