• Categories
 • Nou apartat pels joves al web municipal

  05/03/2018
  Els responsables locals de Joventut, durant la presentació del web (AJUNTAMENT)

  L’Ajuntament ha presentat el nou portal web www.guixols.cat/joves, en el qual s’hi pot trobar tota la informació relativa a formació i ocupació. La presentació es va realitzar el passat 1 i 2 de març, en el marc del V Saló de la Formació l’Ocupació i l’Empresa, celebrat a La Bisbal d’Empordà i organitzat per el Consell Comarcal del Baix Empordà.

  El nou web s’estructura en 4 grans apartats: itineraris formatius, accés al món laboral, beques i ajuts i experiències. Els joves poden accedir a tots els recursos existents en matèria de recerca de feina i estudis, tant presencials com on-line.

  Segons el regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, David Oliveras, “el nou web representa una guia molt completa i útil per a tots els joves a l’hora de continuar o iniciar els seus estudis, per als que busquen la seva primera feina, es volen auto-ocupar o conèixer les ajudes existents en cada matèria. Poden accedir a la informació des de casa, de forma molt interactiva i visual navegant entre els diferents apartats, accedint als enllaços amb totes les ofertes existents en cada moment”. Oliveras també ha destacat que amb aquest web, es dóna resposta a algunes de les inquietuds dels i les joves detectades al Pla Local de Joventut.

  Aquesta plataforma és l’inici per a un web més ampli, en el qual poc a poc també s’hi inclouran recursos sobre associacionisme, cultura, salut, oci, etc.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies