• Categories
 • El regatista del CN Sant Feliu Izan Codinachs participarà al Campionat estatal d’Optimist

  06/03/2018
  Izan Codinachs, amb la seva embarcació

  El regatista del Club Nàutic Sant Feliu Izan Codinachs ha entrat a la selecció catalana de vela en Optimist Grup 2 i participarà al Campionat estatal, que tindrà lloc a Cambrils del 28 de març a l’1 d’abril.

  Ho ha aconseguit aquest cap de setmana a Salou, a la darrera regata classificatòria per l’equip català. En aquesta ocasió, es van disputar només tres  proves dissabte en què l’Izan va quedar 40è, 2n i 14è i cap diumenge per la manca de vent.Sumada aquesta darrera cita, el regatista de Llagostera és 14è al rànquing general i primer de la categoria sub13.

  El segueix de prop la seva companya d’equip Cristina Russinyol, que està en 32a posició de Catalunya a només 7 places d’entrar a la selecció. Tindrà una nova oportunitat de fer-s’hi un lloc al Campionat de Catalunya, en què es posaran en joc noves places per l’equip català per anar a competir al Campionat estatal.

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies