• Categories
 • Ferran Conchillo (Xaloc), convocat amb la selecció catalana

  08/03/2018
  El guixolenc Ferran Conchillo, seleccionat amb Catalunya (CA XALOC)

  El nedador del Club Aquàtic Xaloc Ferran Conchillo ha estat convocat per la Selecció Catalana Absoluta de Natació amb Aletes per tal de participar al Campionat d’Espanya per autonomies, que se celebrarà a Valladolid del 16 al 18 de Març. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies