• Categories
 • Rafael Rabasa en Europa i Edu Ferrer i Carlos de Maqua en 420 s’imposen a la IIII Guíxols Cup

  08/03/2018

  Una vuitantena de regatistes van participar aquest cap de setmana a la tercera i última jornada de la Guíxols Cup al Club Nàutic Sant Feliu, aquesta darrera dedicada a les categories Europa i 420.

  En Europa, van arrasar els regatistes del Club Nàutic El Balís, que van guanyar les tres posicions del podi. Rafael Rabasa en fou el vencedor, seguit de Marc Tello i Oriol Arrufat. En classe 420, l’or el van aconseguir Edu Ferrer i Carlos de Maqua del Club Nàutic el Balís, seguits en segona posició pels seus companys de club Nacho Dávila i Javi Mestre i tancant el podi la parella formada per Pol i Àlex Marsans del Club Nàutic El Masnou.

  Al llarg de dissabte i diumenge es van disputar 5 proves de cadascuna de les categories. Dissabte va bufar un vent de llevant d’entre 13 i 16 nusos i diumenge el vent era de garbí mantingut entre els 12 i els 13 nusos.

  Tres caps de setmana de competició

  En aquesta tercera edició la Guíxols Cup ha canviat de format i s’ha dividit en tres caps de setmana. El mes de gener van obrir foc els Làsers i els van seguir els Optimist. Han estat els Europa i 420 qui han tancat la competició.

  El Club Nàutic Sant Feliu fa una valoració excel·lent de la segmentació de la regata, la qual ha permès oferir un tracte més proper i cuidat a totes les classes.

   

  Una edició de rècord

  Més de 300 regatistes han participat enguany a la Guíxols Cup, demostrant així que s’ha convertit en una cita consolidada dins del calendari de la vela catalana. Es tracta d’una prova que té un gran impacte econòmic a la ciutat per la quantitat d’esportistes, entrenadors i famílies que es desplacen durant dos dies per la competició. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies