• Categories
 • Intercanvi entre alumnes de Nieuwegein (Països Baixos) i Sant Feliu

  08/03/2018
  Alumnes de Nieuwegein i de Sant Feliu de Guíxols, al Pati de l'Ajuntament, aquest matí (AJ SFG)

  L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, i el regidor d’Educació, Josep Ramon Llobet, han donat la benvinguda a 29 estudiants holandesos del Cals-College de Nieuwegein (molt a prop de la monumental ciutat d’Utrecht)  que realitzen un intercanvi amb l’alumnat de l’Institut Sant Elm. Els nois i noies s’estaran a la ciutat fins dilluns per dur a terme activitats vinculades a la llengua anglesa. La comunicació entre ells és tota en anglès.

  Durant la rebuda, l’alcalde els ha explicat la història de l’Ajuntament i els ha animat a aprofitar l’estada per conèixer-ne els edificis emblemàtics com el Monestir (aquest matí ho han pogut fer) o el Salvament. Entre d’altres activitats, els nouvinguts faran visites a l’entorn i per la Girona Monumental.

  A l’acte de benvinguda també hi ha participat el director de l’Institut Sant Elm, Albert Cordonet. En acabar, Llobet i Motas han fet un obsequi als estudiants. L’intercanvi culminarà el mes d’abril quan els 26 alumnes guixolencs del Sant Elm vagin a passar uns dies a Holanda.

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies