• Categories
 • Olga Massaguer exposa a la Casa Irla

  08/03/2018
  El proper dissabte 10 de març a les 19 h, a la Casa Irla inauguren l’exposició d’Olga Massaguer “Face to face”.
   
   
  Del 10 de març al 29 d’abril
  Face to face
  Olga Massaguer
   
  “Busco dins meu per dir tot el que no es diu amb paraules directes, treballant sobre la  tela que es deixa manipular, sobre una tela que poc a poc pren cos i dialoga amb la  del seu costat creant un món tancat de paraules interiors i de mirades buscades. Un món amb vincles imaginaris que fan que el conjunt sigui una sola obra.”
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies