• Categories
 • Estudis de seguretat per arbrat

  09/03/2018
  Els Jardins Juli Garreta (RÀDIO CAPITAL)

  L’Àrea d’Urbanisme i medi ambient ha encarregat els darrers mesos tres estudis de seguretat en relació a l’estat de determinat arbrat viari del municipi, concretament les palmeres del passeig de Sant Pol, els pins dels jardins Juli Garreta i els pollancres de la plaça Miquel Murlà.
  A raó d’aquests estudis, l’any passat es va procedir a talar una de les palmeres del passeig de Sant Pol per problemes estructurals que generaven un elevat risc de trencament.
  Aquest dijous estava previst també talar un dels pollancres de la plaça de Miquel Murlà, atès que el seu estat pot generar un perill de caiguda en un futur. Com que es tracta d’un arbre catalogat s’ha valorat també la possibilitat d’un ancoratge, però s’ha conclòs que no és viable.
  Properament, dins del marc d’aquests estudis, es procedirà a realitzar una poda de seguretat d’alguns dels pins de Juli Garreta, i més endavant es col·locaran alguns tensors per millorar la seguretat del brancam d’alguns exemplars d’aquests mateixos pins.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies