• Categories
 • La marxa feminista va recórrer Sant Feliu

  09/03/2018
  La marxa feminista va aconseguir aplegar unes 300 persones (EL PUNT-AVUI)

  El Dia Internacional de les Dones va ser més visible que mai a la ciutat, amb concentració i marxa reivindicativa, a part de la lectura del manifest i les activitats ja previstes durant tot el mes per celebrar-lo.

  La marxa va recórrer la ciutat de nord a sud, com ja es va fer en l’aturada de país del 3-O, començant amb un centenar de persones a l’inici, que van aplegar gent al llarg de l’itinerari fins a les 300 persones que van assistir a la lectura del manifest, al migdia, a la plaça del Mercat.

  El seguiment laboral va ser discret. Superior en les administracions públiques, on qui va fer vaga majoritàriament va parar vuit hores, i escàs en el comerç, tot i que algun negoci no va apujar persianes, segons El Punt-Avui.

   
  Caminada per la Igualtat, dissabte a la Vall d’Aro
   
  Els tres ajuntaments de la Vall d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro organitzen, per primera vegada, una caminada, al llarg de la Via Verda, el dissabte 10 de març, a partir de les 9 del matí. La caminada és gratuïta, encara que es demanava que la gent s’inscrigui abans de dimecres, i es pretén que sigui una activitat massiva per commemorar el Dia Internacional de les Dones i, alhora, els 125 anys de la posada en funcionament del tren que unia Sant Feliu de Guíxols i Girona. Sota el títol Puja al tren de la igualtat es pretén visualitzar la tasca de prevenció i sensibilització envers la igualtat de gènere que es porta a terme des dels tres municipis, convidant a tota la ciutadania a caminar per la igualtat seguint el recorregut que feia l’antic ferrocarril. La marxa partirà a les 9 del matí de l’Espai Ridaura de Santa Cristina, on projectaran un audiovisual sobre el tren i el paper de les dones en l’època que va començar a circular, a finals del segle XIX. I continuarà cap a les estacions de Santa Cristina, Castell d’Aro i el Tinglado del port de Sant Feliu, ja al migdia.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies