• Categories
 • Sant Feliu desperta com a Municipi de la República Catalana

  10/03/2018
  El rètol sorpresa de Sant Feliu de Guíxols

  A les entrades de Sant Feliu, aquesta matinada ha aparegut una curiosa sorpresa: al costat dels rètols que hi posa “Sant Feliu de Guíxols” n’han col·locat un altre que hi diu “Municipi de la República Catalana” fent palès que els moviments independentistes estan a la bretxa: “el que no puguin fer els polítics ho farà el poble”. Sembla ser, doncs, que la cosa es calenta per demà, diumenge dia 11 de març, que es farà una manifestació a la tarda a Barcelona per pressionar els partits republicans perquè arribin a un acord per a fer un govern ‘que avanci cap a la independència’. També a molts municipis de Girona s´hi ha col·locat aquest rètol sobre la república demostrant que hi ha coordinació territorial amb aquest afer.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies